Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Line-up Solar Weekend 2019 bekend!

The moment you’ve been waiting for… Vandaag maakt Solar de officiële line-up van de vijftiende editie van het festival bekend! De jubileumeditie van Solar is heerlijk breed. Getting down op Nederhop? Check. Stampen in de Techno Tent? Kan ook. Op Solar dans je op de beste hiphop, house en nog vele andere genres. Check artiesten zoals Latifah en Broederliefde, maar ook Ben Klock, Len Faki en many more!

Op de mainstage van Solar staan de formatie De Jeugd van Tegenwoordig, die het hele publiek aan het dansen op hun iconische nummers. Ook Kraantje Pappie zal het podium aandoen, die zijn Groningse gezelligheid meeneemt naar het zuiden van het land! Solars eigen FeestDJRuud maakt deze zomer een exclusieve comeback zal het festival afsluiten zoals alleen hij dat kan.

De Techno Tent is een walhalla voor de danceliefhebber. Met artiesten als Rødhåd en Ellen Allien wordt het één groot feest! Voor de urban en hiphop-liefhebbers is de Container Compound de place to be. Met o.a. Bizzey, Idaly kan je hier je beste dance moves kwijt.

Check vandaag om 19u de Solar Top 15 op XITE, waarin we een greep uit de line-up van Solar uitlichten!

 

FUN
FACTS