Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
J. Cole, Sevn Alias en Lil Pump naar WOO HAH!

Na de megasuccesvolle en uitverkochte editie van vorig jaar komt WOO HAH! festival in 2018 terug, en dat doen ze groter dan ooit! De eerste 15 namen van het 3-daagse hiphopfestival zijn bekend en die beloven veel goeds. WOO HAH! viert haar vijfde verjaardag namelijk met onder andere J. Cole, Sevn Alias en Lil Pump!

WOO HAH! festival is over de afgelopen jaren van een kleinschalig festival met 4.000 bezoekers uitgegroeid naar een uitverkocht meerdaags festival met meer dan 30.000 feestgangers! Hiphopliefhebbers kunnen op 13, 14 en 15 juli 2018 hun hart ophalen en genieten van de crème de la crème uit de hiphopscene.

Het festival vindt plaats op het bosrijke festivalterrein van de Beekse Bergen. Deze plek biedt natuurlijk genoeg ruimte voor dansjes en drankjes op het festival zelf maar ook is er een camping aanwezig. Mocht je nou klaar zijn met dat kramperen tijdens festivals kan je zelfs een bungalow huren met je squad zodat jullie in alle luxe kunnen opladen voor de volgende festivaldag!

Nu is dit natuurlijk allemaal mooi meegenomen maar waar je uiteraard voor naar WOO HAH! komt zijn de artiesten. XITE zet ze even voor je op een rij. Niemand minder dan J. Cole, Joey Bada$$, 6LACK, Blackbear, Goldlink, Lil Pump, Ski Mask the Slump God, J Hus, Belly, Sevn Alias, Mist, Bokoesam, Leafs, Jacin Trill en Are komen de WOO HAH! stages rocken! Grote internationale namen als J. Cole maar ook  jonge nationale artiesten zoals Leafs krijgen een podium op WOO HAH! XITE is diggin’ deze line-up so far!

Tijd voor de praktische informatie! Het WOO HAH! festival start op 13 juli uitsluitend voor camping- en weekendbezoekers. Op 14 en 15 juli barst het festival helemaal los voor iedereen. De kaartverkoop start op vrijdag 8 december om 10.00 via woohahfestival.com.

 

FUN
FACTS