Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Het heerlijke programma van Festival Macumba!

Na onvergetelijke clubavonden is het tijd om de ultieme Fiesta Macumba beleving in het zonnetje te zetten, letterlijk. Daarom vindt op 7 juli 2018 de eerste editie van Festival Macumba plaats. Genieten van de fijnste reggaeton, salsa en merengue met de zon op je bol, wat wil je nog meer? Het volledige programma is bekend en één ding staat vast: stilstaan is geen optie op dit festival.

Tijdens Festival Macumba word je ondergedompeld in de ultieme Latin experience. De Ouderkerkerplas wordt omgetoverd tot een waar stukje Latijns Amerika. Tijdens het festival kan je genieten van heerlijke reggaeton, zwoele caribische vibes en feestelijke merengue.

Onder andere Cosculluela, Justin Quiles, Havana D’Primera, Ir-Sais, Kuenta i Tambu, Rishi Romero, Tabanka en Raul Acosta & Oro Solido zullen er tijdens Festival Macumba voor zorgen dat je niet stil kan blijven staan.

Naast heerlijke muziek staat er nog veel meer op de planning. Met maar liefst 7 areas kijk je je ogen uit en valt er genoeg te beleven. Zo kan je een Afrohouse workshop volgen om de tofste moves onder de knie te krijgen. Om even bij te komen kan je je rustmomentje pakken in de Silent Latin Cinema, in deze unieke bioscoop kan je genieten van de beste Zuid-Amerikaanse korte films. Uiteraard kan een hapje eten ook niet ontbreken, daarom kan je tijdens het festival smullen van de lekkerste Latin street food.

Check de website van Festival Macumba voor meer informatie en tickets. 

FUN
FACTS