Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Extra concert voor Katy Perry in Ziggo Dome

Wegens groot succes is er een extra concert van Katy Perry toegevoegd in Nederland. Op zondag 27 mei 2018 geeft de zangeres een tweede concert in Ziggo Dome Amsterdam. De twee concerten in Ziggo Dome zijn onderdeel van WITNESS: The Tour waarmee ze verschillende landen in Europa en het Verenigd Koninkrijk aandoet. De kaartverkoop voor het extra concert start aanstaande donderdag via Ticketmaster.

Op het nieuwe album “Witness” staan liedjes die inspireren en uitdagen. Katy’s nummers gaan niet alleen over haar eigen leven maar ook over de gebeurtenissen in de wereld om haar heen. De singles “Chained to the Rhythm” featuring Skip Marley, het spraakmakende “Bon Appétit” featuring Migos en de allernieuwste single “Swish Swish” featuring Nicki Minaj zijn de eerste drie singles van het nieuwe album dat afgelopen vrijdag uitkwam. 

WITNESS: The Tour is de eerste tournee van Katy Perry sinds haar succesvolle Prismatic World Tour uit 2015 die 151 shows bevatte en door muziekmagazine Rolling Stone is geprezen en omschreven als "a show to damage retinas and blow minds." COVERGIRL en KATY PERRY PARFUMS zijn de sponsoren van de nieuwe tour. Een volledig overzicht van de Europese tourdata is te vinden via katyperry.com en onderaan het persbericht.

In 2008 brengt Katy haar debuutalbum “One of The Boys” uit via Capitol Records. Met haar tweede album “Teenage Dream” uit 2010 is haar status als internationale superster een feit. Het derde studioalbum “PRISM” komt in 2013 in maar liefst 100 landen direct op de nummer 1-positie binnen in iTunes. Ze verkoopt wereldwijd meer dan 12.5 miljoen exemplaren van dit album. De singles “Firework” en “Dark Horse” overtreffen beiden de drempel van 10 miljoen behaalde streams en verkochte singles. In de 10 jaar bij Capitol Records heeft ze naast haar wereldwijde verkoop van ruim 40 miljoen albums en ruim 125 miljoen tracks ook nog eens meer dan 18 miljard streams met haar muziek behaald. Katy Perry is de eerste vrouwelijke artiest die twee RIAA Digital Single Diamond Awards op haar naam heeft staan en is de meest gevolgde persoon op Twitter wereldwijd.

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/katyperry 

De kaartverkoop voor het extra start aanstaande donderdag om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl

FUN
FACTS