Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Dit was Melt festival 2019

Melt is inmiddels niet meer weg te denken uit ons lijstje van favoriete festivals. Dus ook dit jaar zijn we weer afgereisd naar een van de grootste openlucht festivals van Duitsland, waar we hebben genoten van muziek, lekker eten en prachtige zonsondergangen op het bijzondere industriële terrein aan het Gremminmeer.

Please don’t stop the music. 
Stormzy, Jorja Smith, Mahalia, Octavian en Skepta. Dat is nog maar een kleine greep uit de dikke line-up van Melt dit jaar! Het was nog even spannend of Stormzy op zou treden, want door slecht weer werd het festival een tijdje ontruimd. Na regen kwam gelukkig zonneschijn en om 2.00u ‘s nachts startte het optreden van de Engelse grime-artiest en ging Melt nog een beetje extra los!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

One word for @stormzy’s headline set: EPIC. ? ___ #melt #meltfestival #melt2019 #stormzy

Een bericht gedeeld door Melt Festival (@meltfestival) op

Publiek
Op Melt voel je je 100% thuis. Door de diversiteit aan acts, is ook het publiek zeer divers. Van alternatief tot urban, van jong tot oud. Iedereen feest op zijn of haar eigen manier! Zo zijn er diverse kleinere alternatieve stages in het bos, of grote stages waar je losgaat met de massa.

Relaxen
Op Melt is het niet alleen maar feesten en dansen. Er zijn veel fijne strandjes en plekken op het terrein waar je heerlijk kunt chillen en even kunt bijkomen van de fantastische act die je net gezien hebt. En ook niet onbelangrijk.. het eten is fantastisch! Er zijn verschillende area’s waar je heerlijke snacks kunt halen en in het zonnetje kunt genieten van je chill moment. 

Wij weten het zeker, Melt blijft een vaste prik op onze festivalagenda! De locatie, het publiek, de acts en het terrein maken het elk jaar weer uniek. Wil je het volgend jaar niet missen? Blokkeer 17-19 juli 2020 vast in je agenda en houd de website van Festival.Travel in de gaten voor Melt 2020! 

Benieuwd naar onze andere festival reports? Lees hier het verslag van Electric Castle.

FUN
FACTS