Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Dit was Lollapalooza Berlin 2019

Lollapalooza behoort toch echt wel tot een van onze favoriete festivals ever. Dit festival vindt plaats in het park van het Olympisch stadion van Berlijn, en heeft een fantastische setting. Met headliners als Rita Ora, Sigrid, Khalid, Hozier, Martin Garrix en Billie Eilish werd het festival één groot spektakel. Lees hieronder alle ins en outs van Lollapalooza 2019.

Locatie - Olympisch Stadion van Berlijn
Lollapalooza Berlin is een van die festivals die je een keer moet hebben ervaren! Dit festival vindt plaats in het park van het Olympisch Stadion. Wat deze locatie zo speciaal maakt, is dat er oude gebouwen, ruïnes en nog veel meer toffe locaties zijn waar optredens plaatsvinden. Denk hierbij aan een aquashow dat tijdens het festival plaatsvond in het oude Olympisch zwembad, hoe vet is dat?!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Visit our magical #Aquapalooza and get enchanted by spectacular performances and acrobats ? — ? @magneticmeat

Een bericht gedeeld door Lollapalooza Berlin (@lollapaloozade) op

Berlijn
Lollapalooza Berlin is een weekender zonder camping en dat is nou precies een van de dingen die het zo’n leuke en speciale festivalervaring geeft. Overnacht in het centrum van Berlijn en je beleeft een citytrip en een heerlijk festivalweekend in een van de leukste steden van Europa, wat wil je nog meer? Daarnaast biedt Berlijn hele goede adresjes om na het festival tot in de late uurtjes door te gaan.

Highlights
Op het festival vind je een breed scala aan artiesten, van opkomende talenten tot gevestigde internationale artiesten. Een van de shows die ons het meeste is bijgebleven is het optreden van Sigrid. Deze chick timmert hard aan de weg, heeft enorm veel energie op het podium en dan hebben we het nog niet eens gehad over haar kraakheldere stem.

Verdere hoogtepunten van het festival waren Rimon, Rita Ora, Kings of Leon en Hozier. Op de alternative stage kwamen opkomende artiesten aan bod, waar wij erg onder de indruk waren van Parcels en Roosevelt. 

Het publiek ging daarnaast echt helemaal los bij de optredens van Martin Garrix, Billie Eilish en Kraftklub, een Duitse band met een combinatie van rock en indie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Berlin I love you.. Couldn’t wish for a better ending of the ANIMA europe tour... so so proud of the entire team involved ❤️ I know I say this a lot but here we go again.. I’m the guy you see on stage and the brain behind the music, but every single thing you see during the shows, from the lights, lasers, visuals, flames, the stage itself, even the transportation, security, pilots, and all the logistics in general, there is a huge group of genious people, making sure we can give you guys the experience you all deserve. Bringing the Anima show all over europe has been a huge dream and goal of mine (and the team). And to see the response/positivity it brought has been incredible. I love you all so much and I can’t wait to bring our ANIMA show to the rest of the world!! +x

Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix) op

Weingarten en Kidzapalooza
Behoefte om te chillen met muziek onder het genot van een Duitse of Italiaanse wijn? Dan ben je op de Weingarten aan het juiste adres! Rimon gaf hier een fantastisch optreden weg.

Klaar met chillen en meer behoefte aan activiteiten als spelletjes, badmintonnen of hoelahoepen? Dan mag Kidzapalooza niet aan je lijstje ontbreken. Misschien lijkt dit alleen geschikt voor de jongste festivalbezoekers, maar ook jij kan je daar zeker goed vertoeven ;)

Lollapalooza is een festival waar je echt een keer geweest moet zijn. Een fantastische vibe, unieke locatie en ieder jaar weer een te gekke line-up! Wil jij volgend jaar bij dit spectaculaire festival zijn? Hou dan de website festival.travel in de gaten!

FUN
FACTS