Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
De eerste namen voor Solar Weekend 2019 zijn bekend!

Van 1 tot en met 4 augustus vindt de vijftiende editie van Solar Weekend plaats en dit wordt uiteraard goed gevierd! Zojuist zijn de eerste twee namen bekend gemaakt en die zijn niet mis. De Jeugd van Tegenwoordig en Len Faki komen namelijk de 15e verjaardag van Solar meevieren.

Op 3 augustus gaat De Jeugd van Tegenwoordig “loesoe in de sky” op de Mainstage. Op zondag 4 augustus laat Len Faki de Techno Tent dampen. Naast deze twee topacts, zien we op Solar Weekend nog veel meer!

Eerder werd een hosting van Kamping Kitch Club al aangekondigd. Het grootste verkleedfeest van België komt op 2 augustus de Solar campingtent hosten en verzorgt het ultieme foute feest voor iedereen die even in de huid van zijn of haar alter ego wilt kruipen.

Op dezelfde camping zien we ook de 72-uurs Silent Disco. Deze start op donderdag en gaat praktisch non-stop door tot de vroege uurtjes van de maandagochtend! Deze Silent Disco wordt gehost door onder andere Ploegendienst, Rewind, Bontgenoten, het Limburgse The Village en Smèrrig.

In april wordt de volledige line-up van Solar Weekend 2019 bekend gemaakt en wij wachten vol spanning af wat ze voor ons in petto hebben. Wie hoop jij dit jaar op Solar terug te zien? Laat het ons weten via @xitenl!

 

FUN
FACTS