Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE Bedroom Sessions: Jules

De jonge zangeres Jules is slechts 22 en is opgegroeid in een gezin waar muziek centraal staat. Wanneer ze met de band van haar studentenvereniging een nummer opneemt, valt haar unieke soulvolle stem op en begint het balletje te rollen. Naast een featuring op Wulf’s single ‘More Than This’ scoort Jules ook meteen een platendeal bij Warner Music. Op donderdag 14 mei zal Jules om 16:00 een aantal van haar nummers ten gehore brengen op het Instagram-kanaal van XITE!

De zangeres bracht vorige maand haar eerste single ‘Shoes Don’t Fit’ uit, inclusief mooie muziekvideo. De muziekstijl van Jules – te omschrijven als pop met een soul-randje – komt voort uit genres en artiesten die haar erg inspireren. Zo luistert ze graag naar oude soul, gospel, jazz en blues. Gecombineerd met moderne popmuziek, weet ze haar eigen geluid te vinden. Jules droomt groots en wil haar dromen koste wat kost waarmaken. “Je moet altijd dingen proberen die je eigenlijk niet durft. Daarna durf je altijd een beetje meer. En als je de kans krijgt, dan moet je die grijpen.”, aldus Jules.

XITE Bedroom Sessions
Op donderdag 14 mei zal Jules om 16:00 een aantal van haar liedjes ten gehore brengen in een XITE Bedroom Session op het Instagram-kanaal van @XITENL. Jules zal intunen met haar pianist voor een semi-akoestische performance en heeft nog een aantal verrassingen in petto. Tune op tijd in om niets te missen!    

 

FUN
FACTS