Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE Bedroom Session: TheColorGrey

Ontmoet TheColorGrey, een multi-getalenteerde zanger, songwriter en producer uit België die op vrijdag 24 april zijn tweede studioalbum getiteld Overcome uitbrengt. Op donderdag 23 april om 20:00 zal TheColorGrey op het Instagram-kanaal van XITE een aantal van zijn nummers akoestisch ten gehore brengen.

2020-04-23T20:00:00+00:00
23/04/2020
20:00
op xite

Will Michiels, zoals TheColorGrey echt heet, bracht in 2017 zijn debuutalbum Rebelation uit, met de singles ‘On & On’ en ‘Need To Know’. Het album brengt een gevoel van typische R&B en soul met zich mee. Verschillende EP’s later, na In Between Phases (2017) en For What Its Worth (2018), is Will terug met zijn tweede studioalbum getiteld Overcome.

“Overcome gaat over de obstakels en situaties die we als individu of bevolkingsgroep/samenleving proberen te overwinnen of moeten leren accepteren.” Aldus TheColorGrey over zijn nieuwe album. Van zijn tweede langspeler werden al een aantal nummers uitgebracht, waaronder zijn nieuwste single ‘One Time’, de openingstrack van het album. Het nummer bevat een soul-pop sound inclusief aanstekelijke beat die de toon zet voor de rest van de plaat.XITE Bedroom Sessions
Op donderdag 23 april om 20:00 zal TheColorGrey een aantal nummers van zijn nieuwe project ten gehore brengen in een livestream op het Instagram-kanaal van @XITENL. Tune op tijd in om niets te missen!  

FUN
FACTS