Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE Bedroom Session: Ruben Annink

De Haarlemse Ruben Annink begon zijn carrière als straatmuzikant en werd op zijn 15e ontdekt door Ali B. Hij scoorde verschillende hits met o.a. Jonna Fraser, Teske en Keizer. Ter ere van zijn nieuwste single genaamd ‘Iemand’ neemt de singer-songwriter op donderdag 27 mei het Instagram-kanaal van XITE over voor een ware XITE Bedroom Session.

Ruben Annink is pas 21 jaar oud, maar loopt toch alweer een aantal jaar mee in de Nederlandse muziekindustrie. De singer-songwriter bracht het ooit tot de Battles in The Voice Kids, maakte een afslag richting urban onder de vleugel van Ali B, schopte het tot de halve finale bij De Beste Singer-Songwriter van Nederland en veroverde vorig jaar de harten van het grote publiek bij Beste Zangers.

Afgelopen vrijdag bracht Ruben Annink zijn nieuwe single 'Iemand' uit. Het nummer is ontstaan in een periode waarin de zanger heeft ervaren hoe belangrijk het is om iemand in je omgeving te hebben die je er doorheen sleept, juist op de momenten waarop het voelt dat je er alleen voor staat. Deze ervaring heeft hij in zijn songtekst verwerkt, met de single 'Iemand' als resultaat.

XITE Bedroom Session
Op donderdag 28 mei zal Ruben Annink om 20:00 een aantal van zijn liedjes ten gehore brengen in een XITE Bedroom Session op het Instagram-kanaal van @XITENL. Tune op tijd in om niets te missen!

FUN
FACTS