Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
XITE Bedroom Session: KIMONO

Van beats maken met Windows Movie Maker tot touren door het hele land met de Popronde. KIMONO uit Arnhem kan het allemaal navertellen. De opkomende R&B artiest was eerder als Artist To Watch bij XITE en neemt op donderdag 9 juli het Instagram-kanaal van XITE over voor een wavy XITE Bedroom Session.

2020-07-09T20:00:00+00:00
09/07/2020
20:00
op xite

KIMONO’s muzikale carrière begon in de kerk, waar hij al veel met muziek deed en waar hij ook kan rappen. Met niets meer dan een computer, een microfoon en Windows Movie Maker maakte hij op 13-jarige leeftijd al muziek vanuit zijn slaapkamer. In 2016 bracht KIMONO onder zijn voormalige artiestennaam Kimonomandem de EP ‘Meid van Nergens’ uit, met featurings van Ares en Jonna Fraser. In 2019 tourt hij door het land met de Popronde en staat hij in het voorprogramma van 6LACK. Fast forward naar 2020, waarin hij zijn eigen single ‘Wilde Nachten’ uitbracht en met Defano Holwijn samenwerkt voor ‘Only God Knows’. ‘Wilde Nachten’ is een synthpop track met R&B invloeden en gaat over het onregelmatige bestaan als muzikant en de rock-'n-roll lifestyle die daar bij komt kijken.
 


XITE Bedroom Session
Op donderdag 9 juli zal KIMONO om 20:00 een aantal van zijn tracks ten gehore brengen in een XITE Bedroom Session op het Instagram-kanaal van @XITENL. Be there!

FUN
FACTS