Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Leafs over fame en liefde tijdens eerste solo show

Hoe gaat Leafs om met zijn succes en wie is zijn shawty? ? Iris neemt je mee backstage tijdens zijn eerste solo concert in de Tolhuistuin in Amsterdam!

Jahmil Dapaloe, beter bekend als Leafs, is een zestienjarige hip-hop artiest uit Almere. Op jonge leeftijd begon hij al met het maken van muziek, dit hij vervolgens zette op het muziek platform Soundcloud. Hierna werd hij opgemerkt door producer Ramiks. Van het een kwam het ander, en op zijn 15e tekende Leafs als jongste artiest ooit bij het platenlabel Noah’s Ark. In december 2016 bracht zijn eerste clip ‘Shawty’ uit, dit ook in samenwerking met Ramiks. Een paar maanden later, in mei 2017, bracht Leafs zijn eerste EP uit, genaamd ‘Feals’. Op deze debuut EP zijn al samenwerkingen te horen met niemand minder dan Bokoesam en Yung Nnelg, bij wie Leafs ook in het voorprogramma heeft mogen staan. De jonge artiest laat er zeker geen gras over groeien, want in 2017 heeft hij ook opgetreden op WOO HAH! en Down The Rabbit Hole. In 2018 maakt Leafs ook deel uit van de line-up van Lowlands. Inmiddels heeft Leafs zijn tweede EP ‘Adventures’ ook al uitgebracht, weer in samenwerking met Ramiks. Verder heeft hij ook een enorme hit gescoord met de track ‘Mamacita’. Ook was Leafs op Ronnie Flex’ track ‘Wat Is Love’ te horen op het album ‘Nori’. Wat deze jongen extra bijzonder maakt, is dat hij naast zijn succes ook nog eens tijd heeft om naar school te gaan. Momenteel is hij namelijk erg druk bezig met het halen van zijn eindexamenjaar. Iris neemt je mee backstage bij zijn eerste solo show in de Tolhuistuin | Paradiso Noord in Amsterdam.

In ‘Backstage met Iris’ neemt Iris jou mee naar de vetste feestjes van de allertofste artiesten. Kom erachter hoe het er backstage aan toe gaat en leer de artiesten beter kennen. Bekijk alle afleveringen op https://www.xite.nl/backstagemetiris.

FUN
FACTS