Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
In de partybus met Yung Internet

Een nieuwe Backstage Met Iris vlog met de jongens van Yung Internet! Iris gaat mee tijdens hun eerste show van de Long Island Ice Tour in Tilburg. 🙌

Yung Internet is een Amsterdamse hiphop groep bestaande uit de rappers Young Mau, Yelli, en producer DJ Hyperlink. De groep is volgens de mannen zelf ontstaan op feestjes en afterparties. Inmiddels zijn het ook hechte vrienden, die altijd voor elkaar klaar staan. Hun nummers worden gekenmerkt door lyrics over het Amsterdamse nachtleven, gevuld met drank en vooral drugs. In 2014 brachten de mannen hun eerste EP “J.O.B.S.” Sinds die tijd heeft Yung Internet o.a. gescoord met hun track ‘1 Affoe X 2”, nog eens 6 EP’s uitgebracht, en op meerdere festivals zoals Appelsap, Best Kept Secret en Noorderslag gestaan. Iris ging met hen mee tijdens de aftrap van hun Long Island Ice tour in de Tilburgse Hall of Fame.

In ‘Backstage met Iris’ neemt Iris jou mee naar de vetste feestjes van de allertofste artiesten. Kom erachter hoe het er backstage aan toe gaat en leer de artiesten beter kennen. Bekijk alle afleveringen op https://www.xite.nl/backstagemetiris.

 

FUN
FACTS