Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Rolf Sanchez over deelname Beste Zangers en zijn collab met Tabitha

Rolf Sanchez in Add Comment! Wij spraken deze succesvolle latin artiest o.a. over zijn deelname aan Beste Zangers, zijn tijd bij The X Factor en zijn collab met Tabitha!

Wij spraken Rolf Sanchez over zijn deelname aan het programma Beste Zangers, The X Factor en zijn collab met Tabitha! In deze Add Comment reageert hij op alles wat er online over hem te vinden is. Juicy comments? Subscribe: http://xite.nl/subscribe

Check hier de andere afleveringen van Add Comment: http://xite.nl/addcomment

Over Rolf Sanchez
2011 gaat voor Rolf Sanchez de boeken in als startpunt van zijn carrière, want dit jaar besloot hij mee te doen met The X Factor. Hij maakte het tot de derde plaats, maar toch bleef het daarna een tijdje stil rondom Rolf. In 2013 besloot hij om het heel anders aan te pakken. Hij vertrok naar de Dominicaanse Republiek (het land waar zijn moeder vandaan komt) om zich daar te focussen op zijn eigen sound. En met succes, met zijn Spaanstalige latin tracks bouwde hij al snel een carrière op. Rolf Sanchez is inmiddels niet meer weg te denken uit de latin scene en heeft al drie nummer 1 hits op zijn naam staan in de Amerikaanse Billboard Tropical Song Chart. Ook in Nederland timmert Rolf aan de weg, zo neemt hij deel uit van het tv programma ‘Beste Zangers’ en presenteerde hij speciaal voor XITE tijdens Latin Day de Latin essentials top 20.

 

FUN
FACTS