Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Nicole Bus over The Voice, Top Notch en nieuw album

Nicole Bus in Add Comment! Wij spraken de Nederlands-Curaçaose artiest over haar muzikale voorbeelden, haar tijd bij Top Notch en haar Tiny Desk performance.

Wij spraken Nicole Bus over haar internationale succes, haar deelname aan The voice of Holland en haar verleden bij Top Notch! In deze Add Comment reageert Nicole Bus op alles wat er online over haar te vinden is. ? Subscribe hier: http://xite.nl/subscribe

Check hier de andere afleveringen van Add Comment: http://xite.nl/addcomment

Over Nicole Bus
Nicole Bus is een singer-songwriter met een rauwe en authentieke sound. Op 11-jarige leeftijd begon ze al met het schrijven van haar eigen liedjes. Nicole studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze haar eigen sound heeft ontwikkeld. In 2010 won zij de Singer/Songwriter-titel van de Grote van Nederland. Hierna besloot zij zich helemaal te gaan focussen op Engelstalige muziek. In 2013 deed zij mee aan het The voice of Holland, waar zij de kwartfinales behaalde. Hierna tekende zij bij het bekende Top Notch. Niet veel later kwam ze in contact met producent Needlz, die samenwerking met artiesten als Bruno Mars en Drake op zijn naam heeft staan. Haar talent werd opgepikt door het platenlabel Roc Nation, het grote platenlabel van Jay-Z, waar zij dit jaar een platencontract heeft getekend. Onder dit label heeft zij haar single ‘You’ gereleased en ook haar nieuwe album zal onder dit platenlabel verschijnen! 

 

FUN
FACTS