Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win weekendtickets voor WOO HAH!

We kunnen de line-up van WOO HAH! 2018 in 1 woord omschrijven: HARD! Cardi B, A$AP Rocky, J. Cole, Lil Pump en Blackbear zijn slechts een kleine greep uit de gigantisch lekkere line-up. De echte hiphopliefhebber mag dit festival zeker niet overslaan. Daarom maak je bij XITE nu kans op een weekendticket voor jou en je festivalbuddy!

Als er een festival is dat hiphop ademt dan is het WOO HAH!. De crème de la crème van de hiphopscène verzamelt zich op 13, 14 en 15 juli op het festivalterrein van de Beekse Bergen om de 5e WOO HAH! editie onvergetelijk te maken.

Naast grote internationale artiesten zoals Cardi B en A$AP Rocky, pakken nationale talenten zoals Jacin Trill en Mula B ook hun moment om te shinen tijdens WOO HAH!. Mede dankzij deze gevarieerde line-up won WOO HAH! de titel ‘Beste Festival’ op de IJzeren Podiumdieren uitreiking. Dat zegt toch wel genoeg, you don’t wanna miss out on this!

Maak nu kans op een weekendticket voor jou en je partner in crime en geniet 3 dagen lang van de beste artiesten van dit moment op een van de tofste festivals van Nederland!

Meedoen is simpel: beantwoord de prijsvraag en laat je gegevens achter. Easy peasy lemon squeezy!

 

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.