Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor Vestiville

Net over de grens van Nederland vindt dit jaar het nieuwe festival genaamd Vestiville plaats. De organisatoren van Vestiville gaan all-in want voor de eerste editie halen ze te gekke acts als Cardi B, A$AP Rocky en Migos naar het Belgische Lommel.

In het weekend van 28, 29 en 30 juni verandert het Belgische Lommel tot een Urban oase van muziek, kunst en verwondering. De tofste (inter)nationale artiesten komen ervoor zorgen dat je niet stil kan blijven staan en brengen je een festivalervaring om nooit te vergeten. Een kleine greep uit de amazing line-up: Cardi B, A$AP Rocky, Migos, Sevn Alias, Future, Nicky Jam, Stefflon Don, Young Ellens, Lil Pump, Tory Lanez, Tyga, Boef.    

Vestiville heeft aan de volledige ervaring gedacht en daarom is het ook mogelijk om in een Vestivilla te verblijven. Deze villa’s zijn voorzien van alles wat je nodig hebt tijdens jouw ultieme festivalweekend. Mocht je toch voor de echte diehard festival experience willen gaan, kan je uiteraard ook verblijven op het VestiCamp. Deze festivalcamping zal bruisen van de sfeer en maakt jouw weekend compleet.

Klinkt dit festival jou als muziek in de oren? Dan is dit je kans om tickets te winnen. Beantwoord de prijsvraag en wie weet ga jij het laatste weekend van juni naar Vestiville!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VestiVille (@vestiville) on

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.