Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win gratis toegang tot Spinnin’ Records op ADE!

Spinnin’ Records is het grootste dancelabel ter wereld met veel bekende namen zoals Tiësto, Martin Garrix en Afrojack. Tijdens Amsterdam Dance Event zijn ze zeker niet te missen met maar liefst twee feestjes en een eigen pop up shop! Goed nieuws: jij kunt hier bij zijn! Wil jij deze feestjes absoluut niet missen? Lees dan snel verder.

Op woensdag wordt de Spinnin’ Academy in AIR georganiseerd. Spinnin’ Academy is een dagprogramma met workshops en masterclasses door artiesten en professionals uit de muziekindustrie. Na de Academy gaan we als een raket de nacht in met Spinnin’ Sessions. Verwacht een spetterende line-up met onder andere Bassjackers, Mike Williams en Trobi die AIR tot diep in de nacht zullen laten knallen.

Altijd al een potje FIFA willen spelen tegen jouw favoriete DJ? Dit is je kans! Op donderdag kan je namelijk heerlijk uitbrakken tijdens het Spinnin’ Gaming Tournament. AIR wordt omgetoverd tot een game walhalla waar je onder andere Call Of Duty en FIFA kunt spelen. In de avond vindt de tweede editie van Spinnin’ Deep plaats. Deze avond staat in het teken van de diepere Spinnin’ sounds. Beroemde Spinnin’ Deep-artiesten zoals DJ Moguai en Zonderling zullen je tot in de late uurtjes laten dansen.

Naast feestjes organiseren is Spinnin’ Records ook heel goed in andere dingen. Zo opent ook dit jaar weer de Spinnin’ Pop Up Store aan de Herengracht 178. Verwacht toffe merchandise, meet & greets met artiesten en een silent disco.

Wil jij deze toffe events niet missen? Beantwoord dan de prijsvraag en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van de tickets!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.