Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor Solar Weekend

In het eerste weekend van augustus veranderen de Maasplassen in Roermond in een speeltuin voor volwassenen. Waarom? Dan laat de vijftiende editie van Solar Weekend de grond schudden met het beste aan hiphop, techno, house en meer. XITE is erbij en mag kaarten weggeven voor deze nu al iconische editie.

De line-up is al een geruime tijd bekend, maar mocht je de afgelopen weken onder een steen hebben gelegen dan hierbij een update rondom de programmering. Gratis en voor niets.

Op de mainstage doen o.a. De Jeugd van Tegenwoordig, Kraantje Pappie, Moksi, Charlie Lownoise & Mental Theo het podium aan. Ook maakt Solars eigen FeestDJRuud een unieke comeback. Wij kunnen maar één ding zeggen: gas op die lollie! In de Techno Tent staan o.a. Ben Klock, Len Faki, Ben Sims, Rødhåd en Ellen Allien en bij de House of House kunnen alle bezoekers los op de platen van o.a. Fedde le Grand, Sidney Samson, Tony Junior en La Fuente. Ben jij een liefhebber van hiphop? In de Container Compound spit je mee op de tracks van o.a. Latifah, Bizzey en Idaly.

Kaarten voor dit te gekke festival kan je winnen bij XITE. Is dat even mooi! Laat hieronder het antwoord op de prijsvraag achter en maak kans op tickets.

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.