Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor Sigrid

De jonge Noorse zangeres Sigrid komt naar Nederland. Met haar aanstekelijke high-energy synthpop is het onmogelijk om niet onwijs vrolijk te worden van haar nummers. Op 19 november check je Sigrid in TivoliVredenburg te Utrecht!

Na haar debuut EP ‘Don’t Kill My Vibe’ speelde ze wereldwijd voor uitverkochte venues en van de BBC ontving ze al een een waardevolle vermelding op hun Sound of 2018 lijst. Zeker niet onterecht! Vorige maand bracht ze nog haar debuutalbum ‘Sucker Punch’ uit en XITE is fan.

Sigrid is nog maar 22, maar dat weerhoudt haar er niet van om de wereld over te reizen voor een volledig uitverkochte tour! Ze stond eerder al in The O2 in London en was ook te gast bij Jimmy Fallon waar ze de sterren van de hemel zong. Inmiddels heeft Sigrid haar eerste album ‘Sucker Punch’ uitgebracht en hier hebben we ook nog een onwijs toffe video voor ‘Don’t Feel Like Crying’ bijgekregen. Check deze powerchick ook in Add Comment!

Op 19 november staat Sigrid in de Ronda in TivoliVredenburg en rumor has it dat dit een onvergetelijke show wordt! Natuurlijk mag niemand dit missen en daarom geeft XITE kaartjes weg. Je hoeft alleen de onderstaande prijsvraag goed te beantwoorden en wie weet ben jij na 19 november ook geen ‘Stranger’ meer voor Sigrid!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.