Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win een VIP-pakket voor Paaspop

In het paasweekend zoeken naar paaseieren? Dit jaar niet! Paaspop heeft als een van de eerste festivals van het jaar de kroonjuweeltjes qua artiesten bij elkaar gevonden en het belooft weer een geweldige editie te worden. Zo check je onder andere Ronnie Flex met de Deuxperience band, Bizzey, Kraantje Pappie en Donnie & Joost in Schijndel dit jaar. Wil jij dit absoluut niet missen, doe dan snel mee en maak kans op een VIP-pakket!

De lekkerste muziek is dit jaar weer ruim vertegenwoordigd op Paaspop. Zo is onder andere Fiesta Macumba Soundsystem met de heetste latin hits aanwezig, Yung Felix en Dopeboy zorgen voor de fijnste urban tunes en afrobeat all star Amartey is aanwezig om ervoor te zorgen dat je niet stil kan blijven staan! Dit is pas het begin, want alles van pop, rock tot techno komt voorbij in Schijndel.

Paaspop heeft naast deze amazing line-up nog veel meer te bieden, zo kan je onder andere verblijven op de eerste vijf sterren festival camping van Nederland. Ook heeft Paaspop meer foodtrucks dan je gemiddelde foodfestival en is er dus voor ieder wat wils. Sounds amazing right?

De gelukkige wint drie dagen toegang tot het Brabantse Las Vegas, overnachting voor het hele weekend op de camping, een handvol paaseitjes en consumptiemuntjes! Om kans te maken op dit VIP-pakket hoef je alleen de prijsvraag te beantwoorden en wie weet ga jij er vandoor met de prijs en ben jij er het weekend van 19 april ook bij!

 

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.