Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
WIN! Exclusieve toegang tot de XITE Music Video Party

De F.O.M.O mag inmiddels door je aderen stromen want XITE geeft op 29 november het leukste, heetste en meest spetterende feestje van het jaar! Dit is een feestje dat je ab-so-luut niet mag missen. Can you party like us? Wij dansen op 29 november samen met al jouw favoriete artiesten de zolen van onze patta’s kapot op een unieke locatie en jij kunt daarbij zijn!

XITE Music Video Party
Wat voor feestje dit precies wordt? Well... We’re gonna party like it’s a Destiny’s Child’s video. De ‘Survivor’ music video om precies te. We halen op 29 november onze inner Beyoncé, Kelly en Michelle naar boven. Tijdens dit exclusieve feestje dompelen we alles en iedereen onder in die heerlijke oldschool R&B vibes.

Deel de dansvloer met jouw favoriete artiesten
Helaas wordt niet iedereen als Beyoncé geboren. Maar wij vinden dat iedereen een keertje moet kunnen ervaren hoe het is om à la Queen Bee in een extravagante R&B videoclip als ‘Survivor’ te dansen. Wij laten deze klassieke Destiny’s Child banger daarom op magische wijze tot leven komen tijdens de XITE Music Video Party. Jij kunt hierbij zijn als je denkt dat je onze dansvloer kunt ‘Surviven’!

Lees hieronder hoe jij op 29 november samen met de crème de la crème van de Nederlandse muziekscene de bloemetjes (in Survivor stijl) buiten kunt zetten.

WIN! Een gastenlijst spot voor jou en je vrienden
Als jij denkt dat jij ons partywise bij kunt houden dan zoeken wij JOU! Ga naar onze Facebook of Instagram pagina en tag je vrienden in de XITE Music Video Party post! Wie weet zien we jou en je vrienden op de dansvloer! 

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.