Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor MØ

MØ, oftewel, Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen komt op 13 november naar TivoliVredenburg samen met special guest Alma! We hebben MØ voor het eerst gehoord in 2015 op een track van Major Lazor maar deze chick kan het ook zelf! Wil jij ook dansen op ‘Final Song’, ‘Get It Right’ en ‘Nostalgia’? Lees dan snel verder!

MØ is flink doorgebroken met haar hit ‘Lean On’ in samenwerking met Major Lazor. Sindsdien is ze niet te stoppen! Ze is begonnen met het maken van electropop doordat ze op zevenjarige leeftijd geïnspireerd raakte door de Spice Girls, deze inspiratiebron kunnen wij wel snappen! Op 19 oktober komt haar langverwachte tweede album ‘Forever Neverland’ uit waar we al vier jaar reikhalzend naar uitkijken. Wij zijn mega benieuwd naar de catchy tunes! De laatste keer dat ze een concert gaf in Nederland is inmiddels alweer twee jaar geleden dus haar concert in TivoliVredenburg mag je niet missen!

Niemand minder dan Alma komt MØ op deze avond vergezellen. Alma is zeker een must see met haar geweldige stem en haar eigenzinnige groengele haar! In 2013 heeft ze meegedaan aan de Finse versie van Idols en hier is ze als vijfde geëindigd. Haar tunes zijn een mix van pop en house en zeker een goede match als special act. Alma heeft samenwerkingen met Martin Solveig, Tove Lo & French Montana op haar naam staan, niet niks dus!

Beantwoord snel de prijsvraag en houd 13 november vrij in je agenda want misschien stuurt XITE jou naar MØ en Alma in TivoliVredenburg!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.