Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor Milkshake festival!

Op 28 en 29 juli zal het Westerpark in Amsterdam omgetoverd worden tot een kleurrijk festivalterrein vol blije mensen! Dik, dun, klein, groot, gay, hetero, zwart, wit: Milkshake festival is hét festival waar dit niet belangrijk is en jij jezelf kunt zijn! Wil jij bij dit spektakel aanwezig zijn? Doe mee aan de prijsvraag en win twee tickets voor een dag naar keuze!

Vrijheid, tolerantie, liefde, respect en plezier zijn waarden die bij Milkshake festival horen. Het festival heeft een boodschap voor zijn bezoekers en dat is voelbaar! De sfeer is ontspannen, niets moet, alles mag en iedereen maakt er een lekker feestje van. Het festival dat dit jaar voor de 7e keer plaatsvindt, staat bekend om zijn prachtige decors, spektakel en diversiteit.

Artiesten als: Vic Crezee, The Black Madonna, Famke Louise, De Jeugd Van Tegenwoordig, Sef, David Vunk, Karim Soliman en meer komen er dit jaar one big party van maken!

Neem vooral ook een kijkje bij stages gehost door Lady Galore (Drag queen) of Janey (gericht op vrouwen). Freedom is the motto!

Ben jij verkocht aan Milkshake festival? Doe dan mee aan de prijsvraag en win twee tickets voor jou en je festivalmaatje. Wie weet beleef jij de dag van je leven!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.