Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor MHD

Op 16 januari komt MHD ons verrassen met een bezoekje in AFAS Live! De Franse rapper heeft onlangs zijn nieuwe plaat ‘19’ uitgebracht, vernoemd naar het Parijse arrondissement waar hij woont. Misschien is het wel de laatste keer dat je hem live kunt zien dus dit wil je niet missen…

MHD wordt ook wel de grondlegger van het genre ‘afrotrap’ genoemd, iets waar wij compleet in kunnen komen. De carrière van Mohamed Sylla begon in 2015 op Youtube, na het releasen van een aantal videoclips. In zijn muziek horen we Guinese en Senegalese roots, te danken aan zijn vader en moeder. Franstalige rap, afrobeats en trap maken deze heerlijke combi af. MHD heeft zich afgelopen zomer al laten zien tijdens Encore Festival en wij kunnen niet wachten tot hij zijn energie terug brengt naar Amsterdam!

Onlangs heeft de 24-jarige rapper aangekondigd dat dit zijn laatste tour zal zijn. MHD vindt de muziekwereld niks en zijn succes kent ook minder leuke kanten. “Dit leven is niks voor mij”, aldus de rapper. Het kan wel eens de laatste tour zijn van dit mega talent dat wil je dan natuurlijk niet missen.Beantwoord de prijsvraag en misschien sta jij op 16 januari te springen op ‘La Puissance’!

 

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.