Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor Khalid

De Amerikaanse R&B-artiest Khalid komt naar Nederland! Khalid zal op dinsdag 1 oktober een fantastische show weggeven in de Ziggo Dome tijdens zijn Free Spirit World Tour. En JIJ kan daarbij zijn! Hoe? Check it down below!

Na zijn debuutsingle, dat maar liefst 4 keer platina werd, ging het hard met het succes van Khalid. Zo won hij awards voor de categorieën ‘Best New Artist’ en ‘Best Pop’ bij de MTV Video Music Awards en ook greep hij de winst tijdens de Teen Choice Awards in 2018. Hij is zelfs in 2018 vijf keer genomineerd voor een Grammy. De zanger heeft al samengewerkt met sterren als Lorde, Martin Garrix, Shawn Mendes, Billie Eilish en Ed Sheeran en er zullen ongetwijfeld nog grote namen aan dit rijtje toegevoegd worden.

In april dit jaar bracht Khalid zijn tweede album uit. Ook dit album valt bij heel veel mensen in de smaak, onder andere door zijn grote hits ‘Talk’ en ook ‘Outta My Head’, die hij samen heeft geproduceerd met singer-songwriter John Mayer. Ook zijn feature met Ed Sheeran ‘Beautiful People’ bestormt op dit moment alle hitlijsten. What’s new? 

Op 1 oktober staat Khalid in de Ziggo Dome ter ere van zijn album ‘Free Spirit’ en dit zal een onvergetelijke show worden. Get ready want XITE geeft tickets weg! Hoe kun je winnen? Geef het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag en maak kans!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.