Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor Josylvio in AIR

Joost Theo Sylvio Yussef Abdelgalil Dowib zegt je misschien niet zoveel, maar om de naam Josylvio kun je tegenwoordig niet heen. De rapper uit het Gooi komt op 17 november zijn bars spitten in AIR en jij kan hier bij zijn!

De half Egyptische en half Nederlandse Josylvio kennen we al een tijdje, maar sinds zijn album ‘Hella Cash’ is hij niet weg te denken uit de Nederlandse hiphopscene. Collabs met Hef, Sevn en Frenna staan dan ook garant voor een hit.

Voordat de rapper bekend werd, reed hij rond met pizza’s om Cash te maken. Een lange tijd heeft Josylvio getwijfeld om zich volledig te gaan storten op zijn muziek maar producer Esko heeft hem te weten overtuigen. De hechte band tussen deze twee zorgt voor een mega succes! We zouden bijna vergeten dat Josylvio pas drie jaar in game zit!

Na tracks als ‘Ride Or Die’ en ‘Hey Meisje’ gaat heel Nederland lekker op Josylvio. Een uitstapje naar Expeditie Robinson was misschien niet zijn grootste succes, maar wij zijn blij dat rappen dat wel is! Beantwoord de prijsvraag en wie weet ben jij er 17 november bij!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.