Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor J. Balvin!

‘Mi Gente’ zanger J. Balvin komt naar Nederland! Op vrijdag 26 januari 2018 staat de Colombiaanse zanger in de AFAS Live, en jij kan erbij zijn!

Om ‘Mi Gente’ kan je natuurlijk echt niet meer heen. Toch heeft J. Balvin nog enkele andere pareltjes die je ook zeker gehoord moet hebben. Zo scoorde hij eerder al wereldhits met de singles ‘Ay Vamos’ en ‘Ginza’ en staat zijn laatste album ‘Energia’ ook weer vol met lekkere tracks. Voor dit album werkte Balvin samen met niemand minder dan Pharrell Williams en Daddy Yankee. ‘Energia’ sleepte tijdens de Latin Grammy Awards zelfs de Grammy binnen voor ‘Best Urban Music Album’.

Tijdens zijn ‘Energia’ tour komt J. Balvin de AFAS Live omtoveren tot een heerlijk Latin feestje waar de temperatuur zal stijgen en je niet stil kan blijven staan. Natuurlijk wil jij hier bij zijn en XITE kan je hierbij helpen. Laat je hieronder je gegevens achter, beantwoord de prijsvraag en maak kans op twee tickets voor J. Balvin’s show op vrijdag 26 januari 2018 in de AFAS Live!

In de stemming komen voor het concert kan met XITE’s Latin channel, beschikbaar voor Ziggo klanten met een Mediabox XXL. Druk op je afstandsbediening op het pijltje omlaag en geniet van themakanalen als Throwback Thursday, Urban Vibes en de Latin channel.

 

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.