Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win een dag stunten met je vrienden!

Wil jij net als 50 Cent en Gerard Butler in Den of Thieves ervaren hoe het is om in een actiefilm te spelen? Dat kan!

Jij kunt namelijk een dag als stuntman winnen voor jou en je vrienden. Je wint daarnaast ook nog eens kaarten voor de film, zodat jullie na jullie dag stunten kunnen zien hoe 50 Cent het heeft gedaan in Den of Thieves.

Iris gaat in een nieuwe aflevering van XITE Presents de challenge alvast aan met Defano Holwijn, waarbij ze checken wie van hun de beste stuntman zou zijn. Benieuwd hoe dat afloopt? Check de aflevering 31 januari op het YouTube kanaal van XITE (pssst, abonneer je hier vast op het kanaal, zodat je het niet mist!)

Over de film
Big Nick (Gerard Butler) leidt een corrupte bende van politieagenten in Los Angeles, waar de Los Angeles Police Department nog meedogenlozer is dan de criminelen zelf.

Wanneer Nick hoort dat de legendarische dief Merrimen (Pablo Schreiber) van plan is zijn grootste overval ooit uit te voeren, benadert hij de zwakste schakel in Merrimen’s team en weet hem te overtuigen om politie-informant te worden. Merrimen, die telkens een stap voorblijft op Nick, voert een reeks gedurfde overvallen uit om zich zo voor te bereiden op de meest onwaarschijnlijke overval ooit: het overvallen van de Federal Reserve Bank.

Maar terwijl de explosieve plannen van de dieven zich verder ontwikkelen, vallen er steeds meer doden en blijkt er iemand aan het werk die Nick en Merrimen nooit hadden durven vermoeden.

Den of Thieves is vanaf 22 februari 2018 te zien in de bioscoop!Deze winactie wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe bioscoopfilm Den of Thieves

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.