Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets & je eigen dixi op Appelsap!

Appelsap: hét festival van het jaar voor elke hiphopfan met o.a. Famous Dex, De Jeugd van Tegenwoordig en SMIB! Nog mooier: XITE geeft niet alleen tickets weg, maar ook een merchandise pakket en een private dixi zodat je geen tijd meer kwijt bent aan in de rij staan voor de wc’s en je dus extra kan genieten van alle heerlijke optredens! Hoe lekker is dat?

Dit jaar vindt de 18e editie van Appelsap plaats. Het Flevopark wordt 11 augustus omgetoverd tot een meltingpot van festivalgangers, fashionista’s en creatievelingen met één overeenkomst: een liefde voor alles wat met hiphop te maken heeft. Nieuw talent, underground classics, verschillende stijlen, culturen en ook andere aspecten van street culture zoals fashion en kunst zijn te bewonderen op Appelsap.

Nog mooier is: Jij kunt kaarten winnen voor jou en je partner in crime met daarbij een merchandise pakket en een private dixi! Geen lange rijen of onaangename verrassingen van andere festivalgangers maar je eigen prachtige en schone dixi, helemaal voor jou alleen! Wie wil dat nou niet? Dus doe mee aan de prijsvraag en WIN!

Check hier de campagnefilm want die is sick!Voor meer info check je de site van Appelsap!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.