Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor Anne-Marie

Britse popsensatie Anne-Marie komt naar Nederland! We kennen haar vooral van hits ‘FRIENDS’ en ‘2002’, die meer dan honderd miljoen keer gestreamd zijn. Het was natuurlijk te verwachten dat haar show binnen no-time uitverkocht zou zijn. Maar wees niet getreurd, want XITE geeft kaartjes weg!

In 2013 begon Anne-Marie haar carrière als achtergrondzangeres bij Rudimental. Na twee jaar touren bracht ze haar eerste EP ‘Karate’ op de wereld en tegenwoordig is Anne-Marie de bestverkopende debutant in UK in 2018.  Hiernaast heeft ze tussen alle optredens door samenwerkingen weten te strikken met toffe namen zoals David Guetta, Major Lazer, Sean Paul en Clean Bandit. Wist je trouwens al dat Anne-Marie in real life ook een echte karate champion is?


We kunnen nog wel uren doorgaan over de vele talenten van deze prachtige vrouw, maar wat echt belangrijk is, is dat Anne-Marie live te zien is op 6 mei 2019 in de AFAS Live en jij hierbij kan zijn! Beantwoord nu de prijsvraag en wie weet win jij 2 tickets!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.