Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Wil jij een masterclass regie, styling, performance en videoproductie volgen?

Geef je dan nu op voor Amsterdamse Helden 2018. Peter de Harder, Ruben Fernhout, Pearl Minaj en Nicole Huisman geven masterclasses en helpen jou deze herfstvakantie om je talent verder te ontwikkelen.

Voor Amsterdamse Helden 2018 organiseert XITE samen met gemeente Amsterdam twee dagen vol masterclasses. Deze worden gegeven door verschillende professionals die jou gaan helpen bij het ontwikkelen van jouw passie en talent. Gedurende de dag volg je alle masterclasses en werk je samen met jouw groep aan een pitch waarmee jullie de jury aan het eind van de dag zullen overtuigen van jullie idee. De winnaar krijgt de kans om de productie daadwerkelijk uit te voeren.

De Amsterdamse Helden
Peter de Harder (masterclass regie)


Peter is niet meer weg te denken uit het YouTube landschap. Zo heeft hij zijn kanaal Petrus met video’s die uiteen lopen van comedy tot maatschappelijke thema's, hierop heeft hij ruim 300.000 abonnees. Daarnaast heeft Peter ook het YouTube kanaal Cinemates waarop hij zijn skills als producer en regisseur showt. Deze pro kan jou dus een hoop leren tijdens zijn masterclass regie.

Ruben Fernhout (masterclass performance)

Ruben is al sinds 1998 (!) actief als onderdeel van The Partysquad. DJ Jerry spint die platen en Ruben shinet als MC. Wij kennen dit duo van de klassiekers ‘Wat Wil Je Doen’ en ‘Ik Ga Hard’ maar anno 2018 brengt The Partysquad nog steeds heerlijke hits uit. ‘C’est La Vie’ en ‘Plakken’ zijn niet uit de clubs weg te denken. Wat is nou echt belangrijk bij performen en hoe kan je het ver schoppen in de industrie? Ruben vertelt jou er alles over tijdens zijn masterclass performance!

Pearl Minaj (masterclass videoproductie)

Pearl is Music Video Producer bij Framez Productions. Het productiehuis bestaat inmiddels al drie jaar en Pearl is mede verantwoordelijk voor succesvolle videoclip producties voor o.a. Ronnie Flex, Bizzey en Jacin Trill. Als iemand jou de kneepjes van het vak kan bijbrengen is het Pearl wel!

Nicole Huisman (masterclass styling)

Zeg je Nicole, dan zeg je mode. Deze fashionchick werkt als stylist voor onder andere Vogue, Tommy Hilfiger en Glamour. Op de middelbare school begon Nicole met experimenteren met verschillende kledingstijlen en daar is ze eigenlijk nooit mee gestopt. Haar stijl is edgy, cool en helemaal eigen. Nicole kan jou alles vertellen over het voorbereiden van een shoot, het stylen van verschillende types en alles wat er bij het leven van een stylist komt kijken.


Praktische info
Tijdens Amsterdamse Helden volg je gedurende de dag alle vier de masterclasses volgen. Wil jij meedoen aan Amsterdamse Helden 2018? Meld je dan hieronder aan en wie weet word jij uitgenodigd voor de masterclassdag bij jou in de buurt!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.