Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win tickets voor Teske's 'Alles Is' Tour!

Teske gaat in december op tour in Nederland en jij kunt erbij zijn. Lees snel verder om te kijken hoe jij kans maakt op tickets voor een show naar keuze!

Teske begon als blogster, bouwde vervolgens een enorme fanbase op met haar video's op YouTube en inmiddels heeft ze bewezen ook een geweldige zangeres te zijn. Je kunt haar met recht een multitalent noemen. Momenteel is ze druk bezig haar eigen muziek te maken, wat in oktober al resulteerde in het uitbrengen van haar EP 'Alles Is'. 

De eerste singles van Teske waren Engelstalig maar hierna is ze zich vooral gaan focussen op het maken van Nederlandstalige muziek. De afgelopen twee jaar bracht ze verschillende singles en EP's uit en werkte ze onder andere samen met Mr. Polska, Ruben Annink en Paul de Munnik.

Het podium heeft voor Teske inmiddels al geen geheimen meer. Zo stond ze in 2016 al twee keer in een uitverkochte Tivoli Vredenburg en speelde ze afgelopen zomer op diverse festivals. Nu is het tijd voor haar allereerste clubtour! In December gaat Teske het land door met haar 'Alles Is' tour en laat ze je kennis maken met haar meest persoonlijke werk tot nu toe. 

Wij kunnen ons voorstellen dat je hier natuurlijk bij wil zijn en XITE kan je daar bij helpen. Vul je gegevens hieronder in, laat weten naar welke show jij graag zou willen en maak kans op 2 tickets voor een show naar keuze! 

Good luck!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.