Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win jij felbegeerde VIP-tickets voor de FIBA 3x3 World Cup 2019?

Snelle acties, slicke moves en de allervetste dunks. Dat is de FIBA 3x3 World Cup 2019 in een notendop, en JIJ kunt daarbij zijn als heuse VIP! Via XITE kun jij kans maken op VIP-tickets winnen. Beantwoord de prijsvraag om kans te maken op VIP-tickets!

Probeer maar om niet te knipperen, want voor je het weet mis je het winnende punt. Van 18 - 23 juni zal het Museumplein weer bruisen van de sportieve energie!

Wat je mag verwachten van de FIBA 3x3 World Cup 2019? Piepende schoenen, supersnelle acties en acrobatische dunks. Door het unieke speelveld ligt de snelheid van het spel misschien wel 5x hoger dan bij een normale basketbalwedstrijd. Je zult je dus geen seconde vervelen!

De FIBA 3x3 World Cup 2019
Tijdens de FIBA 3x3 World Cup 2019 strijden 20 mannen- en 20 vrouwenteams om de wereldtitel in het 3x3 basketbal op het Museumplein in hartje Amsterdam.

Win VIP tickets
Als sportfanaat mag je dit sportspektakel gewoonweg niet missen. Lucky for you kun je via XITE kans maken op VIP tickets voor de finale op 23 juni!
Beantwoord de onderstaande basketbal vraag juist en wie weet zit jij straks op de eerste rang te genieten van dit sensationele schouwspel!

Kan je niet wachten op de uitslag en wil je verzekerd zijn van tickets? Scoor ze snel via basketball.nl/tickets!

Meedoen met deze wedstrijd is niet meer mogelijk.