Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Win een podium voor jouw passie!

Durf te dromen met Bacardi & XITE.

Dat onverklaarbare bruisende gevoel van binnen. Hetgeen waar jij uren mee bezig kunt zijn zonder besef van tijd, waar je nooit verveeld van zult raken en waar je nooit en te nimmer je liefde voor zou kunnen verliezen. Precies dat gevoel, daar gaat ons hart sneller van kloppen!

Omarm je passie
Wij willen dezelfde sparkle in jouw ogen zien die Rob Black van Girls Love DJs heeft als hij een crowd weet te bewegen met zijn muziek, en het pure geluk zien dat danseres Lotte Schouten ervaart wanneer haar passie voor dans haar bewegingen overneemt.

Jouw passie is onze passie... en passie verdient een podium! Inspireer de wereld net als Rob Black en Lotte met jouw talent en win een podium voor jouw passie.

 

What’s in it to win it

Wat jouw passie ook is… Met deze twee unieke prijzen kun je jouw dromen een flinke boost geven:

  • Een slick videoportret over jouw passie
    Als een foto meer zegt dan duizend woorden, wat kun je dan wel niet met een superstrak videoportret over jou en jouw talent? Wij voorzien je van het tofste visuele visitekaartje ooit, waarmee jij de wereld kunt gaan veroveren! Wij zorgen er persoonlijk voor dat jouw talent het podium en de views krijgt die het verdient, door jouw videoportret te verspreiden via de XITE kanalen.
  • Een investering in jouw unieke talent
    Wij geven wij jou ook nog een extra financieel duwtje in de rug, om jou op weg te helpen om net als Rob Black en Lotte jouw dromen na te kunnen streven.Zo doe je mee
Win een podium voor jouw passie en doe mee door deze 6 stappen te volgen:

1. Betover ons met jouw talent. Inspireer en overtuig ons met een spetterende foto/video van jouw passie en win!
Ben jij dus de beste cocktailshaker ooit, heb jij magistrale dansmoves, kan Ed Sheeran bij jou in de songwriting leer gaan of heb jij een ander talent? #ShareWhatMovesYou en win!

2. Upload dit lekkere stukje content op Facebook of Instagram en rock die hashtag: #ShareWhatMovesYou om kans te maken om te winnen.

3. Gebruik je liever Instagram Stories? Upload je content met #ShareWhatMovesYou en @xitenl

4. Houd je jouw talent liever nog even tussen ons? Stuur een mail met jouw foto, video of verhaal naar sharewhatmovesyou@xite.com
5. Raak ons met jouw talent en wie weet word jij geselecteerd!
6. EMBRACE YOUR TALENT!


Lees hier de algemene voorwaarden. 

FUN
FACTS