Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Laat je inspireren door dit muzikale talent!

Wij zochten naar talent, passie, drive, lef en die onbeschrijfbare twinkeling in iemands ogen. We vonden het in Bryan en Sigourney! Wordt dit hun ‘time to shine’? Check snel deze video en laat je verrassen door hun verhaal.

De inspirerende verhalen van DJ Rob Black en danseres Lotte Schouten waren het startschot van onze zoektocht naar onbekend nieuw talent. #Sharewhatmovesyou, dit was de hashtag die onze mailboxen deed overstromen met aanmeldingen. Tussen al die inzendingen zaten twee parels waar we wel met liefde een portret van wilden maken.

We hebben het natuurlijk over Bryan en Sigourney! Waar Bryan ons raakte met zijn vlijmscherpe lyrics, raakte Sigourney gevoelige snaren met haar unieke muzikaliteit. Beiden gaven ons een kijkje in hun leven.

Woorden virtuoos Bryan verraste ons met zijn onnavolgbare drive, zijn spontane escapades naar New York en natuurlijk zijn rapskills. Bekijk hier het portret van Bryan terug:

Om Bryan een boost te geven en hem een stukje op weg te helpen, duiken we met de jonge rapper de studio in om zijn nieuwe track te produceren en op te nemen.

Sigourney weet de hele zaal stil te laten vallen, wanneer zij haar mond opent. Met haar gouden stemgeluid en diepgaande lyrics betovert ze je in een oogwenk. Sigourney liet zien dat je geen professionele studio nodig hebt om iemand te overtuigen van je talent. Vanuit haar oude Volkswagen verblufte de singer- songwriter ons van haar unieke skills.

We geven Sigourney natuurlijk ook een fijn duwtje in de rug. Met professionele opnameapparatuur en een gloednieuwe camera, heeft ze nu alles in huis om haar zangcarrière naar een hoger niveau te tillen.

FUN
FACTS