Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Fresh new talent Sigourney: “Het enige wat ik wil is muziek maken”

Ontdek een nieuwe ster in the making! Sigourney deed mee met de #ShareWhatMovesYou campagne en blies ons omver met haar singer-songwriter kunsten. Wij schoten een inspirerend portret over deze jonge artiest.

Het warme stemgeluid van de talentvolle Sigourney glipt samen met een stel melodieuze tonen door het autoraampje naar buiten. Vanuit haar oude Volkswagen betovert deze jonge zangeres ons zo met haar muzikale talent dat we er stil van zijn.

Zo zie je maar dat je geen professionele studio nodig hebt om mensen te kunnen overtuigen van je talent. Dit is precies het geval bij de 21-jarige Sigourney.
Omringd door haar vrienden en gewapend met haar telefoon als mic en auto als studio, doet ze waar haar hart vol van is: schrijven en muziek maken!

“Het geluid in de auto is gewoon goed en omgevingsgeluid wordt lekker gedempt” vertelt ze met een lach op haar gezicht. “Ik ben sinds een jaar of drie aan het schrijven en de woorden komen als een soort stormvloed rechtstreeks uit m’n hart.”

“Wat ik wil is mijn muziek delen met de wereld en mensen raken met mijn teksten. Dat is mijn droom en mijn grote passie. Ik moet nu alleen nog die eerste stap zetten. Stiekem vind ik het natuurlijk doodeng om vanuit mijn slaapkamertje naar buiten te treden met iets dat zo persoonlijk is, maar dit is hét moment om de wereld te laten zien wie ik ben!”


Sigourney verwarmt onze harten met haar passie. Daarom geven wij haar samen met Bacardi maar al te graag een steuntje in de rug met dit mooie videoportret en een investering in haar unieke talent.

Heb jij nou net zoveel passie voor iets? Omarm dan net als Sigourney jouw talent en deel dit met de wereld met #ShareWhatMovesYou.  

FUN
FACTS