Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
RAiK - 'Free As A Bird'

Deze week zet XITE de Rotterdamse singer-songwriter en producer RAiK in de spotlights! Hij is namelijk de Retweet The Beat met zijn single ‘Free As A Bird’.

RAiK is een opkomende singer-songwriter en producer uit Rotterdam. Met zijn hiphopverleden als beatboxer, rapper en beatmaker heeft deze man al aardig wat ervaring opgedaan. Nu heeft hij zich daarnaast in korte tijd ook nog ontwikkeld tot een talentvolle singer-songwriter. Naast het produceren van beats is RAiK zich nu gaan focussen op het maken van zijn eigen tracks!

Met ‘Free As A Bird’ laat RAiK zien dat hij over de afgelopen jaren is gegroeid tot een artiest met internationale potentie. Hij is klaar voor de volgende stap en heeft inmiddels zijn internationale debuut gemaakt. Hij heeft namelijk meegewerkt aan de track ‘Buscando Huellas’ van Major Lazor featuring J. Balvin en Sean Paul. XITE heeft veel vertrouwen in RAiKo en laat jou daarom graag kennis met hem maken als de Retweet The Beat van deze week.

Vind jij de frisse en elektronische sound van RAiK ook zo lekker? Retweet dan de onderstaande tweet! Bij 75 RT’s voor 16:45 check je RAiK met ‘Free As A Bird’ om 17u op XITE!

 

FUN
FACTS