Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
James Francis - 'You Taste Like'

In de Retweet The Beat van deze week zingt James Francis in ‘You Taste Like’ over tough love.

Als kleine jongen was James Francis veel in de Verenigde Staten te vinden en dit is dan ook waar zijn liefde voor muziek is aangewakkerd. De 19-jarige James stopte op zijn 17e met school en vertrok toen voor langere tijd naar de US voor zijn ‘American dream’. In die tijd schreef hij muziek voor lokale artiesten en werkte hij aan zijn eigen sound.

Na deel te hebben uitgemaakt van verschillende rapgroepen en duo’s koos hij voor het solopad. Voor zijn tracks haalt James inspiratie uit de ervaringen met drugs, alcohol en vrouwen. Op zijn nieuwste EP ‘Jodeine’ is bijna elk nummer autobiografisch, de verschillende fases in de relatie met zijn ex zijn de leidraad door de EP.

Een van de nummers op Jodeine is ‘You Taste Like’, waarin James een verhaal verteld over tough love. Deze nieuwe videoclip is een vervolg op ‘Hit Me Up’, de track die eerder dit jaar door de zanger werd gedropt.

Nu is de vraag natuurlijk wat jij van ‘You Taste Like’ vindt. Geef de onderstaande tweet een dikke RT als je James Francis op XITE wilt zien. Bij 75 retweets voor 16:45 wordt ‘You Taste Like’ om 17u uitgezonden op tv!

 

FUN
FACTS