@TP4Y Top 5

woensdag 11 januari 2017

In de @ TOP 5 presenteren al jouw favoriete artiesten en BN’ers hun 5 favoriete videoclips op XITE, met deze keer TP4Y. De meiden van TP4Y, Amber, Zoë, Nour en Sterre gaan hard! Vorige maand hebben we ze nog een welverdiende Kickstart gegeven voor hun nieuwste clip ‘Lovecation’ en deze week zie je ze in de @ Top 5.  Genoeg reden voor een aantal leuke feitjes over deze girlband!

1. Dat de meiden van TP4Y girl power hebben, blijkt uit hun motto: ‘Negeer alle negativiteit om je heen en schud het van je af’. Wist je dat hieruit ook de naam is voorgekomen? TP4Y, dat Too Pretty For You betekent.

2. Toen de meiden in 2014 deelnamen aan Holland’s Got Talent kenden zij elkaar pas 2 weken (!).  Impressive hoe zij in zulke korte tijd zo’n waanzinnige auditie neer wisten te zetten!

3. Na hun doorbraak in Holland’s Got Talent is de meidengroep niet meer weg te denken. Een eigen headline show was dan ook een must! Vorig jaar maakten zij die droom waar met hun eigen uitverkochte show in de Melkweg.

4. In het buitenland zijn de meiden ook niet onopgemerkt gebleven, wist je bijvoorbeeld dat hun muziek wordt gedraaid in de Amerikaanse H&M vestigingen? Een internationale doorbraak kan dan natuurlijk niet uitblijven!    

Meer van TP4Y zie je in de @ Top 5! Benieuwd naar welke vijf clips TP4Y heeft gekozen voor hun Top 5? Check dan de @ Top 5, 12 januari om 20:00 op XITE of volg de livestream: xite.nl/live.

Meer Nieuws

 • Kickstart: Rochelle – Don’t Let Me Go

  Voor de 24-jarige Rochelle begint 2017 nu al lekker. Na het succes van haar platina hit ‘All N

  Lees meer
 • Retweet The Beat: Jaskelis - Drawn To You

  Jaskelis begon al vroeg met het maken van muziek. Haar muziek is erg divers en richt zich dan ook ni

  Lees meer
 • @Bebe Rexha Top 5

  Deze keer in de @ Top 5 zal Bebe Rexha haar 5 favoriete videoclips  delen met jou op  XITE

  Lees meer