Like This: Elle Hollis - Every Day Every Night

woensdag 11 januari 2017

Elle Hollis begon op jonge leeftijd met het maken van muziek. Na het spelen in musicals in Nederland en België begon ze zich te focussen op eigen nummers schrijven en leerde ze zichzelf piano spelen. Met haar muziek maakt ze een combinatie van catchy pop en elektronische sounds.

In 2016 heeft ze haar eigen muziek opgenomen in Stockholm, waaronder haar eerste single ‘Every Day Every Night’. Onlangs heeft ze ook een videoclip voor deze track gemaakt in New York City en tekende ze kort daarna bij Warner/Chappell!

Wij zijn benieuwd wat jij van 'Every Day Every Night' vindt! Wil jij de clip van Elle Holis zien op XITE? Like dan de onderstaande Facebook post, want bij 300 likes zenden wij de volledige clip vandaag om 17:00 uit op XITE!

Meer Nieuws

 • Kickstart: Rochelle – Don’t Let Me Go

  Voor de 24-jarige Rochelle begint 2017 nu al lekker. Na het succes van haar platina hit ‘All N

  Lees meer
 • Retweet The Beat: Jaskelis - Drawn To You

  Jaskelis begon al vroeg met het maken van muziek. Haar muziek is erg divers en richt zich dan ook ni

  Lees meer
 • @Bebe Rexha Top 5

  Deze keer in de @ Top 5 zal Bebe Rexha haar 5 favoriete videoclips  delen met jou op  XITE

  Lees meer