Like This: Elle Hollis - Every Day Every Night

woensdag 11 januari 2017

Elle Hollis begon op jonge leeftijd met het maken van muziek. Na het spelen in musicals in Nederland en België begon ze zich te focussen op eigen nummers schrijven en leerde ze zichzelf piano spelen. Met haar muziek maakt ze een combinatie van catchy pop en elektronische sounds.

In 2016 heeft ze haar eigen muziek opgenomen in Stockholm, waaronder haar eerste single ‘Every Day Every Night’. Onlangs heeft ze ook een videoclip voor deze track gemaakt in New York City en tekende ze kort daarna bij Warner/Chappell!

Wij zijn benieuwd wat jij van 'Every Day Every Night' vindt! Wil jij de clip van Elle Holis zien op XITE? Like dan de onderstaande Facebook post, want bij 300 likes zenden wij de volledige clip vandaag om 17:00 uit op XITE!

Meer Nieuws

 • Like This: Keje - Sorry (feat. Amber Thijssen)

  Ontmoet de ‘Like This’ van deze week: Kaje! Kaje focust zich al lange tijd op muziek. Ti

  Lees meer
 • 7 Facts over Rochelle

  Het is #RochelleWeek op XITE! Dat betekent dat deze week helemaal in het teken staat van Rochelle. O

  Lees meer
 • Kickstart: Ruben Annink – Twee Shots

  Maak kennis met de 18-jarige Ruben Annink! Ruben is een singer-songwriter uit Amsterdam en heeft inm

  Lees meer