Like This: Elle Hollis - Every Day Every Night

woensdag 11 januari 2017

Elle Hollis begon op jonge leeftijd met het maken van muziek. Na het spelen in musicals in Nederland en België begon ze zich te focussen op eigen nummers schrijven en leerde ze zichzelf piano spelen. Met haar muziek maakt ze een combinatie van catchy pop en elektronische sounds.

In 2016 heeft ze haar eigen muziek opgenomen in Stockholm, waaronder haar eerste single ‘Every Day Every Night’. Onlangs heeft ze ook een videoclip voor deze track gemaakt in New York City en tekende ze kort daarna bij Warner/Chappell!

Wij zijn benieuwd wat jij van 'Every Day Every Night' vindt! Wil jij de clip van Elle Holis zien op XITE? Like dan de onderstaande Facebook post, want bij 300 likes zenden wij de volledige clip vandaag om 17:00 uit op XITE!

Meer Nieuws

 • @ Laidback Luke Top 5

  In deze editie van de @ Top 5 deelt Laidback Luke zijn 5 favoriete clips. Laidback Luke is een van &

  Lees meer
 • 7 artiesten die ooit acteerden

  Zondag 26 februari is de 89ste uitreiking van de Oscar. “La La Land” belooft veel Oscars

  Lees meer
 • XITE host eigen stage op Dauwpop

  Wegens groot succes host XITE voor het tweede jaar op rij een eigen stage op Dauwpop: de XITE Party

  Lees meer