Kickstart: Kevin - Wazig ft. Crooks

vrijdag 6 januari 2017

Kevin is een rapper die sinds 2011 getekend is bij ‘Rotterdam Airlines’, een Nederlands muzieklabel. Hij was pas 15 jaar toen zijn talent werd opgemerkt door collega-rapper Jairzinho. Na een aantal losse tracks heeft Kevin op 9 december zijn eerste debuut-EP uitgebracht onder de naam ‘Kleine Versnelling’.

Rotterdam betekent veel voor het aanstormend talent, de stad inspireert hem zelfs voor het schrijven van zijn nummers. Momenteel is Kevin fulltime rapper, maar vroeger voetbalde hij op hoog niveau bij het Rotterdamse ‘Excelsior’. Zijn leven draaide maar om één ding, en dat was voetbal. De rapper heeft elf jaar lang de jeugdopleiding van Excelsior gevolgd, maar uiteindelijk koos hij voor de muziek.

De rapper heeft een kenmerkende ‘trage’ flow, die ervoor zorgt dat hij een unieke en kenmerkende sound heeft. Kevin’s bijnaam is ‘Slowflow-Animal’, die hij zich eigen heeft gemaakt op social media na het zien van freestyles van de Amerikaanse rapper French Montana.

‘Wazig’ was voor Kevin een startschot om te laten zien wat hij allemaal in huis heeft. In deze video is hij samen te zien met Crooks, het broertje van rapper Hef. Met ‘Wazig’ en zijn eerste debuutalbum laat Kevin zien een groot aanstormend talent te zijn en hier verdient hij zeker een Kickstart mee! Ben jij ook fan van Kevin? Laat het ons weten op Twitter via @XITENL en @SLOWFLOWANIMAL. 

 

Meer Nieuws

 • Kickstart: Rochelle – Don’t Let Me Go

  Voor de 24-jarige Rochelle begint 2017 nu al lekker. Na het succes van haar platina hit ‘All N

  Lees meer
 • Retweet The Beat: Jaskelis - Drawn To You

  Jaskelis begon al vroeg met het maken van muziek. Haar muziek is erg divers en richt zich dan ook ni

  Lees meer
 • @Bebe Rexha Top 5

  Deze keer in de @ Top 5 zal Bebe Rexha haar 5 favoriete videoclips  delen met jou op  XITE

  Lees meer