@Dirtcaps Top 5

donderdag 15 december 2016

In de @ Top 5 presenteren al jouw favoriete artiesten en BN'ers hun 5 favoriete videoclips op XITE, met deze keer: Dirtcaps. Dirtcaps ken je wellicht van hun tracks 'Money On My Mind' en 'Ride Or Die'. Ze hebben samengewerkt met bekende Nederlandse artiesten als Yellow Claw, Kraantje Pappie en Jebroer. Hier 3 leuke facts:

1. De boys kennen elkaar al van jongs af aan toen ze allebei in Haarlem woonden. Hoe vet is het om met je vriend die je al super lang kent de wereld over te touren?!

2. De naam Dirtcaps hebben de jongens zelf bedacht. Op school droegen de 2 altijd een pet en één was zo vies dat die bekend stond als 'de Dirtcap'. Later vonden ze de naam lekker klinken en leek het ze de perfecte artiestennaam. 


​3. In een interview hebben de boys verteld dat ze een samenwerking met een superster als Jay-Z of The Weeknd wel zien zitten. Fingers crossed!


Donderdag 15 december om 20:00 uur check je de 5 favoriete videoclips van Dirtcaps! Heb je geen tv in de buurt? Check het dan via de livestream: xite.nl/live.

Meer Nieuws

 • Kickstart: Rochelle – Don’t Let Me Go

  Voor de 24-jarige Rochelle begint 2017 nu al lekker. Na het succes van haar platina hit ‘All N

  Lees meer
 • Retweet The Beat: Jaskelis - Drawn To You

  Jaskelis begon al vroeg met het maken van muziek. Haar muziek is erg divers en richt zich dan ook ni

  Lees meer
 • @Bebe Rexha Top 5

  Deze keer in de @ Top 5 zal Bebe Rexha haar 5 favoriete videoclips  delen met jou op  XITE

  Lees meer