@Dirtcaps Top 5

donderdag 15 december 2016

In de @ Top 5 presenteren al jouw favoriete artiesten en BN'ers hun 5 favoriete videoclips op XITE, met deze keer: Dirtcaps. Dirtcaps ken je wellicht van hun tracks 'Money On My Mind' en 'Ride Or Die'. Ze hebben samengewerkt met bekende Nederlandse artiesten als Yellow Claw, Kraantje Pappie en Jebroer. Hier 3 leuke facts:

1. De boys kennen elkaar al van jongs af aan toen ze allebei in Haarlem woonden. Hoe vet is het om met je vriend die je al super lang kent de wereld over te touren?!

2. De naam Dirtcaps hebben de jongens zelf bedacht. Op school droegen de 2 altijd een pet en één was zo vies dat die bekend stond als 'de Dirtcap'. Later vonden ze de naam lekker klinken en leek het ze de perfecte artiestennaam. 


​3. In een interview hebben de boys verteld dat ze een samenwerking met een superster als Jay-Z of The Weeknd wel zien zitten. Fingers crossed!


Donderdag 15 december om 20:00 uur check je de 5 favoriete videoclips van Dirtcaps! Heb je geen tv in de buurt? Check het dan via de livestream: xite.nl/live.

Meer Nieuws

 • Like This: Keje - Sorry (feat. Amber Thijssen)

  Ontmoet de ‘Like This’ van deze week: Kaje! Kaje focust zich al lange tijd op muziek. Ti

  Lees meer
 • 7 Facts over Rochelle

  Het is #RochelleWeek op XITE! Dat betekent dat deze week helemaal in het teken staat van Rochelle. O

  Lees meer
 • Kickstart: Ruben Annink – Twee Shots

  Maak kennis met de 18-jarige Ruben Annink! Ruben is een singer-songwriter uit Amsterdam en heeft inm

  Lees meer