@Dirtcaps Top 5

donderdag 15 december 2016

In de @ Top 5 presenteren al jouw favoriete artiesten en BN'ers hun 5 favoriete videoclips op XITE, met deze keer: Dirtcaps. Dirtcaps ken je wellicht van hun tracks 'Money On My Mind' en 'Ride Or Die'. Ze hebben samengewerkt met bekende Nederlandse artiesten als Yellow Claw, Kraantje Pappie en Jebroer. Hier 3 leuke facts:

1. De boys kennen elkaar al van jongs af aan toen ze allebei in Haarlem woonden. Hoe vet is het om met je vriend die je al super lang kent de wereld over te touren?!

2. De naam Dirtcaps hebben de jongens zelf bedacht. Op school droegen de 2 altijd een pet en één was zo vies dat die bekend stond als 'de Dirtcap'. Later vonden ze de naam lekker klinken en leek het ze de perfecte artiestennaam. 


​3. In een interview hebben de boys verteld dat ze een samenwerking met een superster als Jay-Z of The Weeknd wel zien zitten. Fingers crossed!


Donderdag 15 december om 20:00 uur check je de 5 favoriete videoclips van Dirtcaps! Heb je geen tv in de buurt? Check het dan via de livestream: xite.nl/live.

Meer Nieuws

 • @ Laidback Luke Top 5

  In deze editie van de @ Top 5 deelt Laidback Luke zijn 5 favoriete clips. Laidback Luke is een van &

  Lees meer
 • 7 artiesten die ooit acteerden

  Zondag 26 februari is de 89ste uitreiking van de Oscar. “La La Land” belooft veel Oscars

  Lees meer
 • XITE host eigen stage op Dauwpop

  Wegens groot succes host XITE voor het tweede jaar op rij een eigen stage op Dauwpop: de XITE Party

  Lees meer