Kickstart TP4Y - Lovecation

dinsdag 6 december 2016

De meiden van TP4Y nemen je mee op hun ‘lovecation’. TP4Y staat voor ‘Too Pretty For You’ en bestaat uit Amber, Zoë, Nour en Sterre.

 

De girlband bracht eerder tracks uit zoals ‘La La Love’, ‘Million Bucks’ en ‘Blush’, afkomstig van hun eerste EP ‘Kisses’. Maar wist je dat het allemaal begon in 2014 toen de meiden meededen aan Holland’s Got Talent? Ze waren toen nog maar twee weken samen en kenden elkaar amper! Helaas hebben ze de show niet gewonnen, maar ze stonden wel in de finale, waarin de 81 jarige zanger Leon Lissitza het van ze won.

 

De grootste inspiratie voor TP4Y is Destiny’s Child, de meiden hopen net als hen internationaal groot te worden! Het begin is er, want de muziek van de girlband wordt al in alle H&M vestigingen van Amerika gedraaid en ze zijn ook bekend aan het worden in Italië en Australië.

 

De meiden werken hard aan een internationale doorbraak: ‘We willen gewoon echt vette video’s maken, met een internationale uitstraling’ lieten ze weten. Met ‘Lovecation’ heeft TP4Y dit zeker weten bewezen, daarom geven we ze een welverdiende Kickstart!

 

Wat vind jij van de meiden van TP4Y? Laat het ons weten via @XITENL en @TP4YMUSIC

Meer Nieuws

 • Kickstart: Rochelle – Don’t Let Me Go

  Voor de 24-jarige Rochelle begint 2017 nu al lekker. Na het succes van haar platina hit ‘All N

  Lees meer
 • Retweet The Beat: Jaskelis - Drawn To You

  Jaskelis begon al vroeg met het maken van muziek. Haar muziek is erg divers en richt zich dan ook ni

  Lees meer
 • @Bebe Rexha Top 5

  Deze keer in de @ Top 5 zal Bebe Rexha haar 5 favoriete videoclips  delen met jou op  XITE

  Lees meer