Kickstart TP4Y - Lovecation

dinsdag 6 december 2016

De meiden van TP4Y nemen je mee op hun ‘lovecation’. TP4Y staat voor ‘Too Pretty For You’ en bestaat uit Amber, Zoë, Nour en Sterre.

 

De girlband bracht eerder tracks uit zoals ‘La La Love’, ‘Million Bucks’ en ‘Blush’, afkomstig van hun eerste EP ‘Kisses’. Maar wist je dat het allemaal begon in 2014 toen de meiden meededen aan Holland’s Got Talent? Ze waren toen nog maar twee weken samen en kenden elkaar amper! Helaas hebben ze de show niet gewonnen, maar ze stonden wel in de finale, waarin de 81 jarige zanger Leon Lissitza het van ze won.

 

De grootste inspiratie voor TP4Y is Destiny’s Child, de meiden hopen net als hen internationaal groot te worden! Het begin is er, want de muziek van de girlband wordt al in alle H&M vestigingen van Amerika gedraaid en ze zijn ook bekend aan het worden in Italië en Australië.

 

De meiden werken hard aan een internationale doorbraak: ‘We willen gewoon echt vette video’s maken, met een internationale uitstraling’ lieten ze weten. Met ‘Lovecation’ heeft TP4Y dit zeker weten bewezen, daarom geven we ze een welverdiende Kickstart!

 

Wat vind jij van de meiden van TP4Y? Laat het ons weten via @XITENL en @TP4YMUSIC

Meer Nieuws

 • Like This: Keje - Sorry (feat. Amber Thijssen)

  Ontmoet de ‘Like This’ van deze week: Kaje! Kaje focust zich al lange tijd op muziek. Ti

  Lees meer
 • 7 Facts over Rochelle

  Het is #RochelleWeek op XITE! Dat betekent dat deze week helemaal in het teken staat van Rochelle. O

  Lees meer
 • Kickstart: Ruben Annink – Twee Shots

  Maak kennis met de 18-jarige Ruben Annink! Ruben is een singer-songwriter uit Amsterdam en heeft inm

  Lees meer