Kijk live, ga backstage, ontdek XITE of win prijzen
Lirical - 'Mbappe'

Vorige week was Lirical nog Like This, maar by popular demand is hij nu ook Kickstart bij XITE. De 26-jarige Waïl Mohammed Ali oftewel Lirical, komt oorspronkelijk uit Sudan en brengt in 'Mbappe' een ode aan de Franse voetballer Kylian Mbappé.

Lirical stond eerder al in voorprogramma’s van sterren als Tory Lanez, P Square en Beenie Man. Lirical timmert hard aan de weg. Zijn doel is duidelijk: vernieuwing brengen in de scene. Binnenkort zal zijn debuut EP gereleased worden, met eigen geschreven teksten, zowel Engelstalig als Nederlandstalig.

Lirical laat in de videoclip van ‘Mbappe’ zijn dansmoves zien het blijft ook zeker niet onopgemerkt over welke voetballer het gaat. Je ziet enkele memorabele momenten van Kylian Mbappé in de video en ook Lirical zelf zie je in zijn de video in zijn Mbappé shirt.

Heb jij dit nummer al op repeat staan? Rumour has it, dat ‘Mbappe’ de zomerhit van 2019 wordt! Lirical gaat onwijs lekker met dit nummer en dat is zeker niet ongemerkt gebleven. Naast dat hij Like This was op XITE check je hem de komende weken als Kickstart. Daarnaast is hij ook in de running voor een podiumplek op XITE presents: your road to Sziget.

Wat vind jij van dit heerlijke nummer? Let us know wat jij vindt via @XITENL & @liricalofficial!

 

FUN
FACTS